Omschrijving

Deze royale VRIJSTAANDE WONING met moderne kantoorruimte, parkeerplaatsen en garage / berging is gelegen op een perceel van maar liefst 1.386m2 aan de rand van Beilen op het kleinschalige bedrijventerrein Noordveen. Het biedtpand  volop mogelijkheden om wonen en werken te combineren. De ligging aan de noordzijde van het dorp biedt een goede ontsluiting met de uitvalswegen A28 en de N381. Voorziening die comfortabel wonen ondersteunen zijn op fietsafstand te bereiken, denk aan een uitgebreid winkelaanbod, zwembad, sportvoorzieningen, recreatiegebieden zoals het Terhorsterzand en een NS-station.

BEGANE GROND:
Entree in ruime hal die een centrale functie heeft in het woonhuis. Deze hal biedt een binnendoor naar het kantoor en geeft toegang tot verschillende ruimtes in de woning, zoals het toilet en de trapopgang. De royale en lichte woonkamer (ca. 47m2) heeft grote raampartijen en twee schuifpuien. De half open moderne keuken (2016) (ca.16m2) is voorzien van luxe inbouwapparatuur, zoals kookplaat, afzuigkap, magnetron, stoomoven, koelkast, vaatwasser en een inbouw koffieapparaat. Tevens is er op de begane grond een slaapkamer (ca. 17m2) met en suite badkamer (ca.4m2) gesitueerd, voorzien van douche en een vaste wastafel. De bijkeuken (ca.11m2) met witgoedaansluiting geeft toegang tot het achterste gedeelte van het bedrijfspand en de tuin.


KANTOORGEDEELTE:
Het kantoorgedeelte bestaat uit twee delen, het voorste gedeelte is in gebruik als hoogwaardige kantoorruimte. De stijlvolle glazen pui aan de voorzijde biedt een rechtstreekse entree vanaf de straatzijde. Hier is een toilet met fontein gerealiseerd. De achterliggende kantoorruimtes (ca. 25m2, ca.23m2 en ca. 23m2) zijn te combineren tot een grote ruimte. De achterzijde doet dienst als expeditie en is voorzien van een overhead deur. Hier zijn twee opslagruimtes op de begane grond (ca.31m2 en ca.23m2) en werkruimte (ca.16m2).Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar met ruime overloop (ca16m2) en 3 opslagruimtes (ca. 39m2, ca.25m2, en ca 15m2). Gezien de goede isolatie en gekozen constructie kan de bovenverdieping ook worden aangepast naar kantoorruimtes. Door de overstek kap is er aan de voorzijde van het kantoor een carport waar twee auto’s onder kunnen staan. Aan de voorzijde van het perceel is er nog eens parkeerruimte voor 3 personenauto’s.

TUIN:

De woning heeft een onder architectuur aangelegde tuin met voldoende privacy. De tuin heeft meerdere zonneterrassen en verschillende overkappingen.

 

EERSTE VERDIEPING:

De overloop met 3 royale slaapkamers (ca. 14m2, ca. 12m2 en ca. 9m2), separaat tweede toilet en een badkamer (ca. 5m2). De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel.

GARAGE:

Achter de woning is een vrijstaande houten garage met bergruimte gerealiseerd van maar liefst ca. 40m2. Door de overstek kap is er aan de voorzijde een ruime carport gerealiseerd en aan de tuinzijde is een ruime overkapping. Boven de garage is een vliering.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:

– Stijlvolle combinatie wonen en werken;
– Riant woonhuis met volop lichtinval;
– Ruime en groene tuin met veel privacy;
– Kantoor en woonhuis kunnen worden gescheiden, kantoor kent prima verhuur mogelijkheden.
– Voorzieningen en uitvalswegen in de nabije omgeving.